menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Capelle aan den ijssel weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Capelle aan den ijssel

Een kundige Mediator uit Capelle aan den ijssel helpt u graag verder.

Mediators Capelle aan den ijssel: de werkwijze

U maakt gebruik van mediation wanneer jullie gewoon nog door een deur kunnen. Voordat dingen escaleren en er juridische stappen gezet moeten worden. Overigens is het zo dat bij een vonnis van een rechter er altijd één van de partijen in een conflict de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost worden. Mediation kiest u voor u allebei.

De mediator leidt het gesprek en stelt dus enkel vragen, maar zal nooit adviseren. Uiteraard zorgt een mediator er wel voor dat er informatie wordt gegeven die in een specifiek conflict nodig is. Om tot een oplossing te komen is er de intentie van betrokken partijen nodig om het conflict tot een goede oplossing te brengen. Dus, allebei de partijen worden geacht te luisteren naar elkaar en de ander zijn of haar situatie kunnen begrijpen.

De eerste sessie zal bestaan uit een uitleg van het gehele proces en zal de mediationovereenkomst worden getekend. In de overeenkomst staan zaken zoals het waarborgen van de vertrouwelijkheid van de sessies en dat alle sessies op vrijwillige basis plaatsvinden.

Zodra alle blokkades boven water zijn en eventueel goed zijn doorgesproken zal er een onderhandelingsgesprek plaatsvinden over de eventuele oplossingen. In de afrondende fase kunnen de partijen dan tot een definitieve oplossing komen, waarna deze oplossing wordt vastgelegd in de vaststellingsovereenkomst. Zo ontstaan er geen misstanden over wat er is afgesproken.

Een mediator uit Capelle aan den ijssel kan onder andere worden ingeschakeld bij:

  • conflicten in de relationele sfeer
  • conflicten tussen buren
  • geschillen tussen werkgevers en werknemers
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • andere zakelijke geschillen
  • conflicten met overheidsinstanties
341
Klanten geholpen met mediators vergelijken
3.366
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Capelle aan den ijssel

Heeft u een zakelijke mediator uit Capelle aan den ijssel nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Capelle aan den ijssel of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Capelle aan den ijssel.

mac
mac
img

Ik ben Sjuul den Brok, regiomanager in Capelle aan den ijssel. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Capelle aan den ijssel.

Op zoek naar fijne mediation in Capelle aan den ijssel?

Het is te adviseren een mediator te kiezen lid is van Professionals Capelle aan den ijssel. Om te worden geregistreerd, moet een mediator aan een aantal kwaliteitseisen van de federatie voldoen. U weet zeker dat u in zee gaat met een zeer ervaren en professionele mediator, als deze staat ingeschreven bij Professionals Capelle aan den ijssel. U kunt er tevens zeker van zijn dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn ingeschreven in het nationaal register.

Voorkom een juridisch proces. Bij een rechtszaak is er maar één winnaar; bij mediation komen beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt bij ons op de site eenvoudig verschillende mediation offertes opvragen. U kunt dan eenvoudig verschillende mediators onderling vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. De goedkoopste? Of kiest u voor een mediator bij u in de buurt?

Het grootste pluspunt van betaalbare mediation in Capelle aan den ijssel is, dat beide partijen het op den duur eens worden en toch nog een oplossing vinden waar beiden aan gewerkt hebben en waar beide partijen achter staan. Een uitspraak via de rechtbank moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat hoeft zeker niet altijd in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Capelle aan den ijssel te zeggen hebben!

img

Gijs-Jan Kophoff

Ik ben meteen begeleid door Professionals Capelle aan den ijssel. Met hun uitgebreide netwerk was het vinden van een Mediator eigenlijk kinderlijk eenvoudig. Ik zou Professionals Capelle aan den ijssel dan ook bij iedereen willen aanbevelen!

img

Eline Hilbers

Echt niet normaal snel een goede Mediator gevonden! ik ben gewoon heel goed ontzorgt.

Professionals uit andere branches in Capelle aan den ijssel

Let's Talk

Bij Professionals Capelle aan den ijssel staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier